KOSTEN

Kosten en vergoedingen

Voor haptotherapie is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. De kosten voor een kennismaking en de opvolgende sessies zijn € 89,00. Het eerste gesprek en de opvolgende sessies duren meestal 1 uur. Als sessies langer of korter duren blijft de prijs voor een sessie hetzelfde.

Wanneer je na de kennismaking besluit liever verder te kijken, breng ik geen kosten in rekening. Dit om jou kosten te besparen ten behoeve van de daadwerkelijke hulp, op de door jouw gewenste plek.

Als erkend GZ-haptotherpeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VVH.  Hierdoor heb je mogelijk recht op vergoeding van je zorgverzekeraar. Zie hiervoor de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar of de vergoedingenlijst van de VVH.

Na iedere sessie ontvang je een factuur per e-mail die je het liefst per omgaand, maar uiterlijk binnen 14 dagen per bank kunt betalen. De factuur declareer je zelf bij je zorgverzekeraar.

Verhinderd?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij een afzegging binnen 24 uur, ongeacht de reden, wordt € 45,00 in rekening gebracht.

Coaching op aanvraag.

Voor informatie of het maken van een afspraak, kun je gebruik maken van het contactformulier. Hier vind je ook mijn telefoonnummer en email adres. Wanneer je een bericht stuurt, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.