KOSTEN

Kosten en vergoedingen

Voor haptotherapie is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. De kosten voor een behandeling zijn € 85,00.

De behandeling duurt meestal 50 minuten tot maximaal 1 uur. Als behandelingen langer of korter duren blijft de prijs voor een sessie hetzelfde. Wanneer je na het eerste intakegesprek besluit liever verder te kijken, breng ik geen kosten in rekening. Dit om jou kosten te besparen ten behoeve van de daadwerkelijke hulp, op de door jouw gewenste plek.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVH, onder registratienummer 774 A. Hierdoor worden jouw behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. De mate van vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar en van het pakket waarvoor je verzekerd bent. Zie hiervoor de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar of de vergoedingenlijst van de VVH.

Na iedere sessie ontvang je een factuur per e-mail die je het liefst per omgaand, maar uiterlijk binnen 14 dagen per bank kunt betalen. Je kunt de factuur declareren bij je zorgverzekeraar.

Verhinderd?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij een afzegging binnen 24 uur, ongeacht de reden, wordt € 43,00 in rekening gebracht.

Mocht je klachten hebben over mij en mijn behandeling, bespreek het met me. Komen we er niet uit, dan is er een klachtrecht geregeld bij de beroepsvereniging VVH Commissie van Toezicht.

Coaching op aanvraag.

Voor informatie of het maken van een afspraak, kun je gebruik maken van het contactformulier. Hier vind je ook mijn telefoonnummer en email adres. Wanneer je een bericht stuurt, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.